• Home
  • Știri
  • A treia întâlnire de lucru a Filialei Locale UGR Dolj

  A treia întâlnire de lucru a Filialei Locale UGR Dolj

07.06.2019 A treia întâlnire de lucru a Filialei Locale UGR Dolj

Ieri la Craiova, filiala locala a UGR aflată sub conducerea D-lui Irinel Greșiță, cenzor al UGR, a organizat o întâlnire de lucru, a treia din acest an, la care au fost invitați să participe reprezentanți ai OCPI și Primăriei Municipiului Craiova.

Au dat curs invitației din partea OCPI Dolj dna Registrator șef Chimoiu Costinela, șeful serviciului cadastru Traian Văduva, șeful Biroului Înregistrare Sistematică Ana Maria Pitaroiu, inspectorul de cadastru Roxana Oprea, iar din partea Primariei Municipiului Craiova dl. Arh. Mircea Diaconescu precum și șeful serviciu cadastru Silviu Opriș.

Printre subiectele discutate s-au aflat și stadiul demersurilor și necesitatea adoptării de Parlament a Legii de organizare și reglementare a profesiei de geodez precum și aspecte legate de activitatea de zi cu zi a persoanelor fizice autorizate în relația cu OCPI. Au fost aduse clarificări pe marginea ultimelor modificări apărute la Legea Cadastrului. De asemenea, au fost discutate și alte situații întâlnite în practica lucrărilor de cadastru atât sporadic cât și sistematic, dar și subiecte privind activitatea specialiștilor din domeniu indiferent daca sunt sau nu membri ai UGR.

Întâlnirea s-a desfășurat pe parcursul a 3 ore și a fost de un real folos pentru toate părțile și persoanele participante.

A treia întâlnire de lucru a Filialei Locale UGR Dolj