• Home
  • Știri
  • Săptămâna Geodeziei Românești la cea de-a doua ediție

  Săptămâna Geodeziei Românești la cea de-a doua ediție

21.07.2021 Săptămâna Geodeziei Românești la cea de-a doua ediție

După un an de pauză ne bucurăm să anunțăm organizarea celei de-a doua ediții a Săptămânii Geodeziei Românești, cea mai importantă manifestare a comunității profesionale din domeniul geodezic, organizată de către Uniunea noastră. Evenimentul a debutat acum doi ani la Cluj-Napoca, la USAMV.

Anul acesta gadza evenimentului va fi Facultatea de Silvicultură și Exploatări Forestiere din cadrul Universității Transilvania din Brașov, lucrările urmând a se desfășura în Aula ”Sergiu T. Chiriachescu”.

"Smart surveying solutions for sustainable development", tema conferinței internaționale ce va avea loc în perioada 26 - 30 octombrie 2021, este inspirată de cel de-al 15 Obiectiv de dezvoltare durabilă din Agenda Națiunilor Unite pentru 2030 – Protejarea, restaurarea și promovarea utilizării durabile a ecosistemelor terestre, gestionarea durabilă a pădurilor, combaterea deșertificării, stoparea și inversarea procesului de degradare a solului și stoparea declinului biodiversității”.

Site-ul evenimentul este online și poate fi accesat la adresa www.sgr.ugr.ro.

În curând va fi deschisă și înregistrarea. 

În cadrul evenimentului, pe data de 28 octombrie 2021, va avea loc Consiliul Național al Uniunii Geodezilor din România, unde sunt așteptați să participe președinții asociațiilor locale UGR, sau delegații acestora.

Și anul acesta vom avea invitați de onoare, reprezentați ai FIG și ai altor organisme naționale și internaționale.

Așteptăm să ne revedem în număr cât mai mare la Brașov între 26 și 30 octombrie 2021.