• Home
  • Știri
  • Săptămâna Geodeziei Românești 2023, ediția a patra, Oradea, România

  Săptămâna Geodeziei Românești 2023, ediția a patra, Oradea, România

16.01.2023 Săptămâna Geodeziei Românești 2023, ediția a patra, Oradea, România

Cea de-a patra ediție a Săptămânii Geodeziei Românești (SGR) va avea loc la Oradea, în perioada 10 - 13 mai 2023.

Principalul partener în organizarea evenimentului de anul acesta este Facultatea de Construcții, Cadastru și Arhitectură, din cadrul Universității din Oradea. ANCPI (Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară) și FIG (Federația Internațională a Geodezilor), parteneri tradiționali în organizarea evenimentelor Uniunii Geodezilor din România, vor fi alături de UGR și în 2023.

Tema celei de-a patra ediții a Săptămânii Geodeziei Românești este ”Modern Surveying Technologies for 3rd Millennium”, o temă generoasă care prezintă interes pentru domeniul geodezic, cât și pentru cele conexe acestuia.

Tot la Oradea, în aceiași perioadă va avea loc și prima Adunare Generală a CLGE (Consiliul European al Geodezilor) din anul 2023, la care vor participa reprezentații țărilor membre CLGE. În pregătirea manifestărilor ocazionate de Adunarea Generală a CLGE, organismul european va fi susținut de către reprezentanții APCGC (Asociația Patronală din Cadastru, Geodezie și Cartografie) și UGR, ambele reprezentând România în cadrul CLGE.

Din cadrul evenimentului nu va lipsi Expoziția de tehnologie, unde pricipalii sponsori vor avea posibilitatea prezentării celor mai moderne echipamente și programe utilizate în desfășurarea activității din domeniu.

La ediția din acest an a Săptămânii Geodeziei Românești sunt așteptați peste 250 de participanți, din țară și din străinătate - profesioniști din domeniul public și privat, reprezentanți ai mediului academic, studenți.

Urmăriți site-ul UGR pentru ultimele noutăți privind Săptămâna Geodeziei Românești, Oradea 2023!