• Home
  • Știri
  • A fost extinsă perioada de depunere a aplicațiilor pentru Bursele UGR de participare la SGR 2024

  A fost extinsă perioada de depunere a aplicațiilor pentru Bursele UGR de participare la SGR 2024

16.07.2024 A fost extinsă perioada de depunere a aplicațiilor pentru Bursele UGR de participare la SGR 2024

Pentru al doilea an consecutiv Uniunea Geodezilor din România (UGR) se implică activ în găsirea de sponsori pentru studenții care vor să participe la Săptămâna Geodeziei Românești (SGR). 

Intereseul crescut în rândul studenților de a participa la evenimentul organizat de către UGR în parteneriat cu Facultatea de Geodezie din cadrul UTCB, cât și perioada inițială relativ scurtă, pentru depunerea aplicațiilor, au determinat reprezentanții UGR să prelungească termenul până la care pot fi completate formulare de aplicare.

Astfel, până pe data de 20.09.2024 doritorii pot completa formularul de aplicare accesând link-ul Bursa de participare la Săptămâna Geodeziei Românești 2024, ediția a V-a, Bucuresti, România. (google.com), sau pot scana codul QR din Afișul de mai jos.

Săptămâna Geodeziei Românești este cel mai important eveniment al comunității geodezice din România, aflat la cea de-a cincea ediție, ce va avea loc în capitala țării, la Hotelul Sheraton în perioada 23 - 26 octombrie 2024.

Anul acesta sunt așteptați mai mult de 200 de participanți, specialiști din domeniile geodeziei, topografiei, cadastrului, evaluării și gestionării terenurilor, administrației locale, GIS și alte domenii conexe.

Două mari manifestări vor avea loc în cadrul Săptămânii Geodeziei Românești: GeoPreVi 2024, manifestarea științifică a Facultății de Geodeziei cu generoasa temă „Geodetic Engineering at the Service of the Community”, și cea de-a 7-a Întâlnire Europeană a Tinerilor Geodezi, FIG Young Surveyors European Meeting, cu tema „Building Together: Surveyors Leading Tomorrow's Challenges”.

Urmăriți site-ul UGR, cât și site-ul evenimentului (Home | UGR - Conference) pentru noutăți privind Săptămâna Geodeziei Românești.