• Home
  • Știri
  • Consultare publică ANCPI, 04 septembrie 2024

  Consultare publică ANCPI, 04 septembrie 2024

04.09.2024 Consultare publică ANCPI, 04 septembrie 2024

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) supune consultării publice, proiectul de Ordin privind modificarea și completarea Regulamentului privind realizarea, verificarea și recepția lucrărilor sistematice de cadastru și înscrierea din oficiu a imobilelor în cartea funciară, aprobat prin Ordinul directorului general al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară nr. 1/2020.

Textul supus consultării și documentele aferente pot fi accesate și descărcate la adresa de mai jos.

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, anunţă deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului ordin cu caracter normativ: Modificarea și completarea Regulamentului privind realizarea, verificarea și recepția lucrărilor sistematice de cadastru și înscrierea din oficiu a imobilelor în cartea funciară, aprobat prin Ordinul directorului general al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară nr. 1/2020. – ANCPI

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de ordin cu caracter normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune în termen de 30 zile de la publicarea anunţului:

  1. ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: transparenta@ancpi.ro;
  2. prin poștă, pe adresa Splaiul Independenței 202 A, etaj 1, sector 6 București;
  3. la sediul instituției, la Registratură, la adresa Splaiul Independenței 202 A, etaj 1, sector 6 București.

Materialele transmise vor purta menţiunea „Propuneri privind modificarea și completarea Regulamentului privind realizarea, verificarea și recepția lucrărilor sistematice de cadastru și înscrierea din oficiu a imobilelor în cartea funciară, aprobat prin Ordinul directorului general al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară nr. 1/2020”.