• Home
  • Știri
  • Întâlnirea membrilor afiliați UGR

  Întâlnirea membrilor afiliați UGR

23.05.2019 Întâlnirea membrilor afiliați UGR

Joi, 16 mai 2019, la Facultatea de Geografie din cadrul Universității București, a avut loc întâlnirea organizată de către Uniunea Geodezilor din România cu reprezentanții firmelor care și-au manifestat interesul de a fi alături de Uniune și a susține desfășurarea activității acesteia. Au fost reprezentate un număr de 20 firme.

Dl președinte Ionuț Săvoiu mulțumește și pe această cale celor prezenți, cât și celor care și-au exprimat interesul de susținere UGR, dar nu au putut fi prezenți la întâlnire, fiind reprezentați de alti colegi, și invită pe toti cei care doresc să concretizere susținerea manifestată să descarce contractul de sponsorizare cu rugămintea de a-l completa cu datele firmei, a bifa variantele alese și a-l transmite semnat și ștampilat la adresa office@ugr.ro.

De asemenea, firmele care sunt de acord ca relația de colaborare să fie încadrată în prevederile statutului UGR conform art. 7, lit. c), vă solicităm să efectuați procedura de înscriere a firmei dvs în cadrul UGR respective completarea formularului de înscriere, efectuarea plății taxei de înscriere – 50 lei, și a cotizației anuale pentru 2019 – 100 lei.