• Home
  • Știri
  • Mai sunt 2 zile în care studenții pot aplica pentru bursa UGR privind participarea la Săptămâna Geodeziei Românești

  Mai sunt 2 zile în care studenții pot aplica pentru bursa UGR privind participarea la Săptămâna Geodeziei Românești

18.09.2024 Mai sunt 2 zile în care studenții pot aplica pentru bursa UGR privind participarea la Săptămâna Geodeziei Românești

Pentru al doilea an consecutiv Uniunea Geodezilor din România facilitează acordare de burse studenților care vor să participe la cel mai important eveniment al comunității geodezice din România, Săptămâna Geodeziei Românești, organizat anul acesta în parteneriat cu Facultatea de Geodezie din cadrul Universității Tehnice de Construcții din București.

Mai sunt 2 zile în care se pot înregistra aplicațiile pentru obținerea unei burse! Vă reamintim că bursele acoperă, participarea la întregul eveniment, transportul cazarea și mesele.

Astfel, până pe data de 20.09.2024 doritorii pot completa formularul de aplicare accesând link-ul Bursa de participare la Săptămâna Geodeziei Românești 2024, ediția a V-a, Bucuresti, România. (google.com), sau pot scana codul QR din Afișul de mai jos.

Săptămâna Geodeziei Ronânești debutează în data de 23 octombrie 2024 cu cea de-a 7-a Întâlnire Europeană a Tinerilor Geodezi, FIG Young Surveyors European Meeting, cu tema „Building Together: Surveyors Leading Tomorrow's Challenges”.

În data de 24 octombrie va avea loc deschidera oficială a Simpozionului Internațional GeoPreVi 2024, manifestarea științifică a Facultății de Geodeziei, care anul acesta are tema: „Geodetic Engineering at the Service of the Community”.

Invităm studenții să aplice pentru bursele de participare la evenimentul înternațional al geodezilor din România, unde vor avea oportunitatea să întâlnească studenți, tineri geodezi și profesioniști din România, cât și din alte țări europene, care activează în mediul Universitar, dar și în cel economic.