• Home
  • Știri
  • Mesajul conducerii UGR cu ocazia Anului Nou

  Mesajul conducerii UGR cu ocazia Anului Nou

03.01.2021 Mesajul conducerii UGR cu ocazia Anului Nou

2020 a fost un an plin de dificultăți pentru toți dar și un an al dialogului în cadrul profesiei noastre, chiar dacă nu ne-am mai putut întâlni cum eram obișuiți să o facem în trecut.

Mulțumim în mod special tuturor membrilor UGR din filiale care au sprijinit și contribuit la eforturile conducerii uniunii să realizeze activitațile anului care se încheie.

Merită spus că anul 2020 a marcat și relansarea dialogului cu ANCPI, instituția care ne reglementează activitatea și de la care toți așteptăm mai mult, uneori mai mult decat se poate cere și obține.

Mulțumim echipei de conducere a ANCPI pentru deschiderea către dialog și stăruința în rezolvarea unor probleme din activitatea profesioniștilor într-un an atât de complicat.

Sunt increzător că vom putea să păstrăm sau să perfecționăm ceea ce a fost bun și să schimbăm în bine tot ceea ce nu ne-a reușit până acum.

Să ne vedem cu bine în 2021! În numele conducerii Uniunii Geodezilor din România urez tuturor, familiilor, prietenilor și colaboratorilor noștri, LA MULTI ANI 2021!

Ionuț Săvoiu - Președinte UGR