• Home
  • Știri
  • O nouă prelungire a termenelor pentru înregistrarea abstractelor la GeoPreVi 2024

  O nouă prelungire a termenelor pentru înregistrarea abstractelor la GeoPreVi 2024

19.09.2024 O nouă prelungire a termenelor pentru înregistrarea abstractelor la GeoPreVi 2024

În 5 săptămâni se va da startul celei de-a cincea ediții a Săptămânii Geodeziei Românești (SGR), eveniment organizat către Uniunea Geodezilor din România (UGR), anul acesta în parteneriat cu Facultatea de Geodeziei din cadrul Universității Tehnice de Construcții București.

Sunt așteptați peste 200 de participanți, specialiști din țară și străinătate, care își desfășoară activitatea în domeniile geodeziei, topografiei, cadastrului, evaluării și gestionării terenurilor, administrației locale, GIS și alte domenii conexe, atât în mediul economic cât și în cel academic.

Partea centrală a evenimentului o reprezintă Simpozionul Internațional GeoPreVi 2024, manifestare științifică a Facultății de Geodezie. Interesul tot mai mare în rândul specialiștilor din domeniu de a particpa la eveniment cu prezentări, a determinat organizatorii să prelungească încă o dată termenele pentru înregistrarea abstractelor și transmiterea lucrărilor și prezentărilor finale în cadrul GeoPreVi 2024. 

Noile date limită sunt:

  • Depunere abstract                                  03 octombrie 2024
  • Notificare acceptare prezentare           10 octombrie 2024
  • Depunere lucrare finală/prezentare     18 octombrie 2024

Pentru mai multe detalii privind temele lucrărilor, secțiunile simpozionului, condițiile privind realizare lucrărilor, vă învităm să accesați Calls for papers | UGR - Conference

Anul acesta întregul eveniment se va bucura de prezența unor oaspeți importanți, atât din țară, cât și din străinătate. Printre aceștia se numără dl Laurențiu-Alexandru Blaga - președinte director general al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitarte Imobiliară, dl Dumitru Prunariusingurul român care a zburat în spațiul cosmic și fost președinte ROSA, reprezentați ai Guvernului României, dl Peter Ache - președintele Comisiei 9 a Federației Internaționale a Geodezilor (FIG), dl Jean-Yves Pirlot - director general al Consiliului European al Geodezilor (CLGE), dl Hans-Berndt Neuner - profesor la Universitatea Tehnică din Viena (TU WIEN), Austria, și mulți alți oaspeți din țară și din afara ei.

Ca și în anii precedenți, evenimentul se bucură de sprijinul partenerului media, de acum tradițional, Revista Construcțiilor (Revista Constructiilor), care va publica în luna octombrie un amplu material privind evenimentul organizat în parteneriat cu Facultate de Geodezie (UTCB - GEODEZIE - Masura in toate!).

Vă așteptăm în exact 5 săptămâni la Hotel Sheraton București, care, pentru 3 zile va fi locul unde comunitatea geodezilor din România va participa la evenimentele din cadrul Săptămânii Geodeziei Românești - cea de-a 7-a Întâlnire Europeană a Tinerilor Geodezi, FIG Young Surveyors European Meeting, Simpozionul Internațional GeoPreVi 2024, și Expoziția Tehnică, unde firme de renume din România vor prezenta ultimele tehnologii din domeniu.