• Home
  • Știri
  • Propuneri măsuri pentru susținerea profesiilor liberale

  Propuneri măsuri pentru susținerea profesiilor liberale

25.03.2020 Propuneri măsuri pentru susținerea profesiilor liberale

Stimați colegi, Uniunea Profesiilor Liberale din România (UPLR), la care și UGR este membru, s-a preocupat întotdeauna de susținerea tuturor profesiilor liberale organizate în Uniuni/Asociații și care sunt afiliate UPLR.

În urma declarării stării de urgența UPLR a înaintat către autoritățile publice competente propuneri privind măsuri fiscale menite să protejeze profesiile liberale reprezentante de către Uniune. Aceste propuneri nu au fost introduse în Ordonanțele de urgență 29 și 30 din data de 21.03.2020.

Legile de aprobare a celor două Ordonanțe se află în procedura de lucru la Senat, termenul până la care se primesc amendamente în Comisia de Buget Finanțe, Activitate Bancară și Piață de Capital (comisie de raport pentru Ordonanța de urgență 29, și de aviz pentru Ordonanța de urgență 30) este 31 Martie 2020.

Ai puteți consulta cele două proiecte de lege, Propunerile Fiscale depuse de către UPLR, cât și mesajul dlui Adrian Vascu, președintele UPLR, prin care au fost transmise aceste documente.

Proiect lege Tabel comparativ OUG 29-2020.pdf

Proiect lege Tabel comparativ OUG 30-2020.pdf

Propuneri Fiscale UPLR.pdf

Mesaj de la presedintele UPLR.pdf

Vă rugăm să transmiteți opiniile sau propunerile dvs. de modificare, pâna vineri, 27.03.2020, pe adresa office@ugr.ro.

Președintele UGR

Ionuț Săvoiu