• Home
  • Știri
  • Reprezentanții OCPI-urilor vor participa la evenimentele din cadrul Săptămânii Geodeziei Românești

  Reprezentanții OCPI-urilor vor participa la evenimentele din cadrul Săptămânii Geodeziei Românești

08.10.2021 Reprezentanții OCPI-urilor vor participa la evenimentele din cadrul Săptămânii Geodeziei Românești

La evenimentele organizate cu ocazia celei de-a doua ediții a Săptămânii Geodeziei Românești, vor participa și directorii Oficiilor de Cadastru și Puclicitate Imobiliară din toată țara.

La începutul acestei săptămânii ANCPI a transmis către toate Oficiile teritoriale solicitarea de a participa la lucrările conferinței internaționale "Smart surveying solutions for sustainable development", conferința ce va avea loc în cadrul Săptămânii Geodeziei Românești. Adresa ANCPI catre OCPI-uri.pdf

Vă reamintim că Săptămâna Geodeziei Românești va avea loc în perioada 26 - 30 octombrie, la Brașov. Manifestările ocazionate de acest eveniment se vor desfășura în Aula Universității Transilvania din Brașov, ”Sergiu T. Chiriacescu”, Strada Iuliu Maniu 41A.

În cadrul conferinței vor avea loc două mese rotunde, unde reprezentanții ANCPI au confirmat prezența. Cele două mese rotunde vor avea loc în data de 27 octombrie 2021, și vor aborda subiectele privind reglementarea profesiei de geodez și cadstru și înregistrarea sistematică de la PNCCF la POR.