• Home
  • Știri
  • Ultimele zile de early-bird la FIG e-Working Week

  Ultimele zile de early-bird la FIG e-Working Week

29.04.2021 Ultimele zile de early-bird la FIG e-Working Week

Perioada de înregistrare early-bird pentru participarea la FIG e-Working Week se apropie de sfârșit! Cei care doresc să participle și să platească tariful redus, se pot înscrie până pe data de 3 mai 2021. După această data tariful se va majora cu 50 de Euro.

Acest eveniment special, e-Working Week, va fi accesibil din toată lumea, permițând întregii comunități FIG, cu peste 250.000 membrii din 120 de țării, să participe.

Dacă nu ați participat până acum la Adunarea Generală a FIG, acum este timpul să aruncați o privire motorului FIG, rezervându-vă locul la FIG e-Working Week. FIG e-Working Week 2021 - Registration

În programul evenimentului vor fi  7 sesiune de câte o oră fiecare, rezervate vorbitorilor cheie,  fără a fi suprapuse cu desfășurarea altor sesiuni. Vor fi de asemenea, sesiuni tehnice de specialitate, sesiuni ale partenerilor, sesiuni speciale ale FIG, dar și ateliere de lucru. Sesiunile sunt adaptate pentru desfășurarea on-line și vor fi programate ținând cont de diferite fusuri orare, totuși nu va fi posibil o potrivire cu toate zonele globului.

Draft-ul Programului tehnic poate fi consultat urmând link-ul Check out the technical programme

Dăcă nu mai aveți răbdare să participați la un eveniment FIG, în perioada 15-16 mai 2021, va avea loc Conferința FIG Young Surveyors.

https://fig.net/fig2021/youngsurveyors.htm