• Home
  • Știri
  • Câștigătorii concursului ”Burse de participare la Săptămâna Geodeziei Românești 2024”

  Câștigătorii concursului ”Burse de participare la Săptămâna Geodeziei Românești 2024”

11.10.2024 Câștigătorii concursului ”Burse de participare la Săptămâna Geodeziei Românești 2024”

🏆 Concursul "Bursa de participare la Săptămâna Geodeziei Românești 2024, ediția a cincea, București, România" a ajuns la momentul anunțării câștigătorilor!

Avem bucuria de a anunța câștigătorii concursului pentru Bursa de participare la Săptămâna Geodeziei Românești 2024, un eveniment care are ca scop susținerea viitorilor specialiști din domeniul geodeziei. Prin intermediul acestui program, Uniunea Geodezilor din România, împreună cu sponsorii și partenerii săi, oferă tinerilor și studenților din România și Republica Moldova șansa de a participa la cel mai important eveniment profesional din țară, ce va avea loc la București, în perioada 23 - 26 octombrie 2024.

💡 Câștigătorii vor avea ocazia să participe la conferințe, workshop-uri și sesiuni de networking, unde vor învăța și vor interacționa cu profesioniști de renume din domeniul geodeziei din Romania și din străinatate. Această experiență reprezintă un pas esențial în dezvoltarea lor profesională.

🙏 Adresăm mulțumiri speciale sponsorilor pentru sprijinul lor esențial în a "adopta" tineri și a le facilita accesul la eveniment. Implicarea lor reflectă un angajament ferm pentru susținerea și formarea viitorilor specialiști în geodezie.

Felicitări câștigătorilor! Vă așteptăm la Săptămâna Geodeziei Românești 2024, la hotelul Sheraton din București!