• Home
  • Știri
  • Mesajul conducerii UGR la finalul anului 2022

  Mesajul conducerii UGR la finalul anului 2022

21.12.2022 Mesajul conducerii UGR la finalul anului 2022

Întreaga echipă de conducere a Uniunii Geodezilor din România mulțumește tuturor membrilor, sponsorilor, partenerilor, colaboratorilor UGR pentru suportul oferit în desfășurarea activității uniunii și în anul 2022. Printre cele mai importante acțiuni ale uniunii, în realizarea cărora contribuția dvs. a fost foarte importantă, se numără organizarea Săptămânii Geodeziei Românești (ediția a doua – Brașov și a treia - Iași), dar și înființarea filialei UGR Moldova, eveniment ce a avut loc chiar de ziua națională a României!

Privim cu încredere spre 2023, an în care ne dorim să continuăm activitățile începute în 2022, și care, din motive obiective, nu au putut fi finalizate în acest an. Pentru cea de-a patra ediție a Săptămânii Geodeziei Românești, vă așteptăm la Oradea, unde va avea loc și prima adunare generală a CLGE.

În numele conducerii Uniunii Geodezilor din România urez tuturor membrilor, sponsorilor și colaboratorilor noștri, familiilor și prietenilor lor, un an 2023 cu bucurii și realizări!!

LA MULTI ANI 2023!

Mircea Afrăsinei - Președinte UGR și echipa de conducere a Uniunii Geodezilor din România