• Home
  • Știri
  • Ministerul Justiției organizează interviu pentru dobândirea calității de expert tehnic judiciar

  Ministerul Justiției organizează interviu pentru dobândirea calității de expert tehnic judiciar

18.09.2023 Ministerul Justiției organizează interviu pentru dobândirea calității de expert tehnic judiciar

În data de 06 septembrie 2023 Ministerul Justiției a publicat Anunțul privind organizarea interviului pentru dobândirea calității de expert tehnic judiciar de către persoanele care au titlul de academician, profesor universitar sau conferențiar universitar, doctor docent ori doctor într-o anumită specializare.

Anunțul a fost publicat pe pagina de internet a Ministerului Justiției, www.just.ro, la secțiunea „Carieră”, subsecțiunea „Posturi vacante”.

Persoanele interesate se pot înscrie pentru susținerea interviului în perioada 07 septembrie - 03 noiembrie 2023 (ultima zi de primire a dosarelor de înscriere). Depunerea dosarelor se poate face personal, la sediul Ministerului Justiției, din municipiul București, strada Apolodor, nr. 17, sectorul 5 sau la Biroul local pentru expertize judiciare tehnice și contabile din cadrul tribunalului în raza căruia domiciliază candidatul. De asemenea, dosarele pot fi transmise și prin servicii poștale ori de curierat rapid (fără indicarea unei persoane de contact din cadrul destinatarului).

Documentele necesare pot fi descărcate și de pe pagina anunțului, cât și la link-urile următoare:

model cerere inscriere interviu doctori decembrie 2023.pdf

model declaratie interviu doctori decembrie 2023.pdf

Acord GDPR interviu doctori decembrie 2023.pdf

Anunțul integral poate fi accesat direct la următorul link: https://www.just.ro/mj-organizeaza-interviu-dobandirea-calitatii-de-expert-tehnic-judiciar-2023/.