• Home
  • Știri
  • Pentru al doilea an consecutiv UGR facilitează obținerea de burse SGR pentru studenți

  Pentru al doilea an consecutiv UGR facilitează obținerea de burse SGR pentru studenți

13.06.2024 Pentru al doilea an consecutiv UGR facilitează obținerea de burse SGR pentru studenți

Uniunea Geodezilor din România te invită să aplici pentru finanțare în vederea participării la cel mai mare și important eveniment anual al specialiștilor din domeniul măsurătorilor terestre din România, "Săptămâna Geodeziei Românești 2024", ce va avea loc la București, în perioada 23-26 octombrie 2024.

În cadrul Săptămânii Geodeziei Românești va avea loc Simpozionul Internațional GeoPreVi 2024 al Facultății de Geodezie, UTCB, cu tema „Geodetic Engineering at the Service of the Community”. Tema, amplă și captivantă, vizează atât domeniul geodezic, cât și cele conexe acestuia, acoperind subiecte variate, de la tehnici avansate de măsurători și aplicații inovative în cartografiere, până la soluții de monitorizare a mediului și utilizarea datelor geodezice în urbanism, agricultură și infrastructură.

Tot la București va avea loc și cea de-a 7-a Întâlnire Europeană a Tinerilor Geodezi, FIG Young Surveyors European Meeting, cu tema „Building Together: Surveyors Leading Tomorrow's Challenges”, în perioada 23 - 24 octombrie 2024.

Această manifestare va aduna tineri geodezi din toată Europa. Evenimentele actuale se desfășoară cu o viteză fără precedent. Este necesar să ne adaptăm și să facem față provocărilor de mâine. Pentru a face acest lucru, trebuie să ne unim eforturile pentru a construi o comunitate puternică și coezivă. Cheia succesului constă în cultivarea unei comunități organice care avansează rapid către provocările viitoare. În timp ce navigăm prin aceste vremuri incerte, să mergem înainte cu determinare și reziliență, gata să confruntăm tot ce ne așteaptă.

SGR va include și Expoziția de Tehnologie, unde principalii sponsori vor prezenta cele mai moderne echipamente și programe utilizate în domeniu. De asemenea, vor avea loc activități dedicate viitorilor tineri geodezi, care vor cuprinde concursuri, workshop-uri și multă distracție.

Cei care vor fi selectați pentru acordarea Bursei SGR vor beneficia de gratuitate pentru transport, cazare, masă, respectiv taxa de înregistrare la conferință.

Formularul de înscriere poate fi accesat și la urmatorul link: Bursa de participare la Săptămâna Geodeziei Românești 2024, ediția a V-a, Bucuresti, România. (google.com)

Termenul limită pentru aplicare: 15 iulie 2024