Sondaj GIM International

16.02.2024 Sondaj GIM International

Și în 2024, GIM International, un membru corporativ al FIG, întreprinde un sondaj de evaluare a nevoilor profesioniștilor în cartografie și topografie din întreaga lume.

Federația Internațională a Geodezilor, for internațional la care Uniunea Geodezilor din România este afiliată, a transmis rugămintea de a susține GIM International în efectuarea sondajului. 

Mesajul GIM International:

”În atenția tuturor topografilor din întreaga lume. Dorim să vă adresăm o invitație călduroasă de a contribui la ediția din 2024 a sondajului anual al industriei geospațiale realizat de GIM International.Participarea dumneavoastră este foarte apreciată și va contribui în mare măsură la progresul profesiei noastre.

După o analiză amănunțită a tuturor răspunsurilor, concluziile vor fi prezentate într-un raport cuprinzător în următoarea ediție a GIM International, oferind o imagine de ansamblu a tendințelor și evoluțiilor actuale din domeniul cartografiei și al topografiei.

Recunoscută pe scară largă ca fiind o publicație de top în industria geospațială, revista își menține angajamentul de a oferi informații revelatoare despre cele mai recente evoluții din industrie.”

Pentru participarea la sondaj vă rugăm accesați link-ul Geomatics Industry Survey 2022 (typeform.com)