• Home
  • Știri
  • Ultima zi de înregistrare Early Bird la FIG WW 2024, Accra, Ghana

  Ultima zi de înregistrare Early Bird la FIG WW 2024, Accra, Ghana

19.02.2024 Ultima zi de înregistrare Early Bird la FIG WW 2024, Accra, Ghana

Astăzi, 19 februarie 2024, este ultima zi în care beneficiați de taxa de înscriere Early Bird la FIG Working Week 2024.

FIG, alături de organizatorii locali din Ghana - Ghana Institution of Surveyors (GhIS) și Licensed Surveyors Association of Ghana (LISAG) - vă adresează o invitație călduroasă pentru a lua parte la FIG Working Week 2024, o conferință monumentală care va avea loc în vibrantul oraș Accra, Ghana, între 19 și 23 mai.

Pentru înregistrare vă rugăm accesați link-ul FIG Working Week 2024 - Registration and Fees

Conferința FIG WW din acest an nu este doar un eveniment, ci și un apel la acțiune pentru toți geodezii și profesioniștii din domeniul geospațial.

FIG Working Week 2024 pe scurt: 1500 + participanți | 3 zile de Conferință | Evenimente pre și post eveniment | 70+ sesiuni | 80+ țări reprezentate | Oportunități de networking dedicate | Expoziție cuprinzătoare

FIG Working Week transcende experiența obișnuită a conferințelor. Este o sărbătoare a inovației și a colaborării care durează o săptămână și care unește comunitatea globală de profesioniști în domeniul geodeziei și al spațiului. Aici, veți face legătura între știință și factorii de schimbare din lumea reală.

De ce ar trebui să vă alăturați FIG WW în Accra? FIG nu este o organizație oarecare; este principalul organism internațional care apără interesele geodezilor și face să avanseze profesia la scară mondială. În calitate de organizație neguvernamentală recunoscută de ONU, FIG reprezintă peste 120 de țări, conectând cele mai strălucite minți și promovând creșterea profesiei de topograf.

De mai bine de un secol, FIG organizează conferințe, ceea ce o face să fie scena perfectă pentru a întâlni cele mai influente personalități din cadrul lumii geodezice. FIG Working Week din acest an aprofundează tema "Lumea ta, lumea noastră: Un mediu rezistent și gestionarea durabilă a resurselor pentru toți". Fiecare dimineață din cele trei zile de conferință, 20-22 mai, va începe cu o sesiune plenară care va stabili contextul zilei și va dezvolta aceste teme generale.